Omtyckta specialsatsningar

Våra omtyckta specialsatsningar som är återkommande under åren. Här får du en möjlighet att nå just din målgrupp

Bostad:

Vi samlar läsvärda reportage om inredning, trender, lagfarter och allt som rör hemmet varje lördag i  Bostad. Ett stående inslag är aktuella ­bostadsannonser med veckans visningsobjekt från fastighetsmäklare i Kronoberg.

Lördag:

Djuplodande reportage blandas med lättsammare läsning och gör bilagan till populär helgläsning. Vissa lördagar blir det utvalda teman med extra mycket läsning om tex bröllop, hälsa, husdjur.I samband med dessa teman erbjuder vi annonsmöjligheter där du som annonsör når din målgrupp.

Affärsliv Kronoberg:

I denna bilaga fokuserar vi på näringslivet i hela Kronoberg. Vi gör lokala nedslag på företag och spännande platser där det görs bra affärer.Genom annonsering i Affärsliv når du effektivt de läsare som är extra intresserade av vad som händer inom näringslivet.

Sommarbilagan:

I början av juni ger vi ut årets Sommarbilaga som distribueras tillsammans med ordinarie SMP och som dessutom finns i ställ på ett 50-tal välbekanta platser i Kronoberg hela sommaren. Bilagan ska ge en god överblick om vad som händer i Kronoberg under sommaren såsom evenemangstips, utflyktsmål, sommarboenden och mycket mer.

Mera Bostad:

En fullspäckad bilaga med intressanta artiklar om allt som handlar om hem och trädgård. Lokala hemma hos-reportage, inredningstrender, trädgårdstips, hantverkshjälp m.m. är några av de populära och återkommande inslagen i Smålandspostens Mera Bostad.